Home > Καπιταλισμός > Εδώ παίζουν πολύ χοντρά λεφτά – Η ώρα της επιτυχίας!

Εδώ παίζουν πολύ χοντρά λεφτά – Η ώρα της επιτυχίας!

October 28, 2011

 

Αυτη η ανάρτηση και το μήνυμα είναι για Εσένα.

Εαν είσαι χειροτεχνίτης,φοιτητής,ζωγράφος,μουσικός,ελέυθερος επιχειρηματίας αν κατέχεις μια τέχνη ή εαν έχεις μάθει κατι, τώρα ήρθε η ώρα να αποφασίσεις να κάνεις τα χοντρά λεφτά. Εσύ που έχεις μάθει κατι και εχεις την δυνατότητα να το αξιοποιήσεις σταμάτα τους οδυρμούς και σταμάτα να ρίχνεις το φταίξιμο στους άλλους για την κακή σου οικονομική κατάσταση. Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι ο πρώτος υπεύθυνος και αίτιος είσαι εσύ, όχι οι άλλοι.

Όλα είναι θέμα μιας απόφασης και ενός στόχου: Θα πρέπει να πιστέψεις σε εσένα και να πείς στον εαυτό σου ”Τώρα θα το βάλω κάτω για να κάνω τα χοντρά λεφτά.”

Πώς όμως; – Θα ρωτήσεις.

Σήμερα ! Αγαπητέ μου και αγαπητή μου ζούμε σε ένα Δικτυωμένο κόσμο με πληθυσμό άνω των 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων και υποψήφιων πελατών! Ο κόσμος δεν είναι μόνο η Ελλάδα, ή η πόλη σου ή η γειτονιά σου. Εκεί ,έξω απο τα σύνορα της Ελλαδας έχεις πελάτες και αγοραστές που σε περιμένουν και πρέπει να βρείς τρόπο να αρχίσεις να κάνεις Δουλειές μαζί τους και να  βγάλεις τα χοντρά τα Λεφτά! Το χρήμα κινεί το Σύμπαν!

Η Ελλάδα, η πόλη που ζείς, η γειτονιά σου και όλοι εμείς περιμένουμε να αρχίσεις να αξιοποιήσεις τις Γνώσεις ή την Τέχνη που κατέχεις για να κερδίσεις πρώτα εσύ. Άν Κερδίσεις εσύ, πρώτα θα οφεληθείς εσύ ο ίδιος ή η ίδια, μετα το περιβάλλον σου, η πόλη σου και στο τέλος η χώρα σου. Η Ελλάδα.

Εγώ προσωπικά, απο το πρωϊ έως το βράδυ έχω εναν και μοναδικό στόχο και σκέψη: Πως θα κάνω λεφτά! Κάθε μέρα πρέπει να κερδίζω λεφτά, αλλιώς δεν γίνεται. Εαν εισαι περαστικός απο το μπλοκ ή τακτικός επισκέπτης εγώ εύχομαι να σε ταρακουνήσω και σε εύχομαι να γίνεις επιτυχημένος ή επιτυχημένη και να κάνεις χοντρά Λεφτά.

Πώς όμως; – Θα ρωτήσεις πάλι.

Εγώ αφιέρωσα ξενύχτια και ατελείωτες ώρες εργασίας για να βρώ τον τρόπο να μπω στην Παγκόσμια Αγορά και οικονομία. Τώρα η σειρά σου! Με ποιον τρόπο και πώς, αυτο είναι η δουλειά σου που σε περιμένει και πρέπει να την κάνεις άν θέλεις να φτάσεις στα χοντρά Λεφτά. Μαγικά ξόρκια δεν υπάρχουν!

Οι άνεργοι, οι ανειδίκευτοι και οι φτωχοί που δεινοπαθούν και υποφέρουν σήμερα, μαζί σου θα πρέπει να τα βάλουν,όχι με τους πολιτικούς, και ξέρεις γιατί; Γιατί αυτοί, σε αντίθεση με εσένα, δεν έχουν ουτε τις γνώσεις, ουτε πιάνουν τα χέρια τους μια τέχνη να φτιάξουν κάτι. Αλλα αυτοί, περιμένουν απο εσένα να δώσεις το σύνθημα και να παίξεις την μουσική. Αλλα δεν το κάνεις!

Αν είσαι ζωγράφος, ή φανταστικός προγραμματιστής ή μουσικός ή οτιδήποτε  άλλο φτιάξε κατι που θα αρέσει και θα Πουλάει απο την Αμερική έως την Ιαπωνία και απο την Φινλανδία έως την Αυστραλία. Και τότε θα κάνεις τα χοντρά Λεφτά!

Ποιον περιμένεις λοιπόν; Περιμένεις τον Παπανδρέου, τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά να έρθουν να σε πιάσουν απο το χεράκι για να σε δείξουν τι και πως θα το κάνεις για να κάνεις λεφτά; Όλοι μα όλοι εσένα περιμένουν! Εσύ πρέπει να μπείς στην γραμμή πρώτος ή πρώτη και να τους δείξεις πως απο εσένα έγινε και βγήκε ένας νεος Ωνάσης ή μια νεα Μαρία Κάλλας ή ένας νεος μεγαλογιατρός Παπανικολάου.

Ειδικά αν είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια επέτρεψεμε να σε θυμήσω οτι εμείς πληρώνουμε φόρους για να μάθεις κατι και να βγείς αυριο στην Αγορά για να πυροβολήσεις και να βοηθήσεις την οικονομία μας να γίνει Τσουνάμι που θα σαρώνει τους πάντες και τα πάντα.

Σταμάτα να κατεβαίνεις σε πορείες και σταμάτα να βλέπεις τηλεόραση. Αυτα μονο σε δηλητιριάζουν και καταπνίγουν το δημιουργικό πνεύμα μέσα σου. Και σταμάτα να σπαταλάς τον χρόνο σου στο ίντερνετ γράφοντας για σοσιαλιστικές και αριστερές φανφάρες που δεν πείθουν αλλα και ουτε προσφέρουν σε εσενα και σε κανεναν!!

Η επιτυχία όμως πείθει!! Πιστεψεμε!!  Αποφάσισε να γίνεις επιτυχημένος και επιτυχημένη που θα κάνει δουλειές και χοντρά λεφτά στην Παγκόσμια Αγορά.

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου να διαβάσεις το κείμενο και σε εύχομαι ολόκαρδα να γίνεις έκαστος ή έκαστη στο είδος σου και να επιτύχεις και να βγάλεις χοντρά λεφτά. Αν επιτύχεις εσύ, αυτο θα είναι μια επιτυχία και για μας τους υπόλοιπους και υπόλοιπες!

Advertisements
%d bloggers like this: