Όροι Χρήσης

 

Το παρών μπλοκ , με την ονομασία ekapitalistis, είναι χώρος στον οποίον παρουσιάζονται προσωπικές απόψεις και πληροφορίες που προέρχονται απο προσωπική πείρα,ενδιαφέρον και τριβή σε θέματα οικονομίας, οικονομικών συναλλαγών και αγορο-πωλησίες στην παγκόσμια αγορά . Οι πληροφορίες αυτές και οι προσωπικές απόψεις που παρουσιάζονται στο παρών μπλοκ , με την ονομασία ekapitalistis, συνδυάζονται και απορρεόυν και απο την χρήση άλλων επισήμων πηγών με συνεχή ανανέωση των δεδομένων τους.

1. Το παρών μπλοκ , με την ονομασία ekapitalistis, σέβεται την πνευματική ιδιοκτησία άλλων φυσικών ή νομικών προσώπων. Για αυτον τον λόγο η χρήση κειμένων και άλλου λογής υλικού άλλων πηγών που συνοδεύουν τις δημοσιεύεις κειμένων στο παρών μπλόκ, αυτη η χρήση παρέχεται είτε απο άμεση συγκατάθεση της  συγκεκριμένης πηγής ή διαμέσου των  Όρων Χρήσης των πηγών αυτών για χρήση του υλικού τους.

2. Το παρών μπλοκ , με την ονομασία ekapitalistis, δεν προτρέπει ούτε παροτρύνει σε αγορές και πωλήσεις τίτλων ή αλλων μορφών Ιδιόκτητου κεφαλαίου ή μετοχικών μεριδίων.

3. Το παρών μπλοκ , με την ονομασία ekapitalistis, δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αλλαγές σε πληροφορίες που ανήκουν σε τρίτες ή άλλες πηγές. Οι πληροφορίες ή δεδομένα που αντλήθηκαν απο άλλες πηγές έχουν ελεχθεί για την πιστότητα και εγκυρότητα τους κατα την στιγμή που η χρήση τους αποτέλεσε μέρος μια δημοσίευσης.

Οι δημοσιέυσεις στο παρών μπλοκ είναι ελεύθερες προς χρήση υπο την προϋπόθεση της ονομασίας προέλευσης.

– ekapitalistis , 2011.

Advertisements
%d bloggers like this: